FRAKT

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans till Sverige
  • 29 SEK PostNord – Varubrev 1:a-klass Hem. Leveranstid 1-3 arbetsdagar.
  • 49 SEK PostNord – MyPack Ombud. Leveranstid 1-3 arbetsdagar. Kräver legitimering vid ombud.
  • Fri frakt på köp över 500 SEK.
  • Leverans till övriga Europa
    129 SEK för leveranser inom Europa. Leveranstid 6-10 arbetsdagar.
  • Fri frakt på köp över 950 SEK.

Natural Hemp Life tar inget ansvar för beställningar med mottagarland annat än Sverige. Detta då vi inte kan ta ansvar för laglighet och tullhantering. Köp från utlandet görs på eget ansvar. Vi ersätter inte paket vid förlust.

När din order är slutförd behandlas den direkt av kontoret och skickas samma dag eller dagen därpå. Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-3 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför Natural Hemp Life och dess budfirmas kontroll.

Observera att ditt paket skickas i samarbete med någon av våra 3PL-partners och kan därför komma från olika EU-länder. Avsändaren i Sverige är alltid Natural Hemp Life.

 

PRISER

Alla priser anges i svenska kronor (SEK).

 

OUTLÖSTA FÖRSÄNDELSER

Vid utebliven uthämtning av försändelse debiteras kunden för tur och returfrakt samt en expeditionsavgift. Den totala summan som debiteras är 150 kr. Försändelser ligger normalt 14 dagar på uthämtningsstället innan det returneras till oss.

 

ÄNDRING ELLER AVBESTÄLLNING AV ORDER

För att ändra eller avbeställa en order måste du kontakta oss så snart som möjligt efter lagd beställning, genom att kontakta oss via e-post eller live-chat. Inkomna beställningar skickas ofta inom 30-60 minuter, så ändring eller avbeställning måste göras inom den tidsramen. Är ordern redan skickad har vi ej möjlighet att göra förändringar. Avbeställning på redan skickad order debiteras 190kr inklusive moms som är avgift för administration, hantering, material samt fraktkostnader.

 

FELLEVERERAD VARA

Skulle du mot förmodan få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock inom 14 dagar. Den fellevererad varan skall vara i oanvänt och oskadat skick. Innan du returnerar en defekt eller fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt. Skulle vi ha missat att packa ned en vara som du har beställt måste du kontakta oss inom 48 timmar efter att du hämtat ut ditt paket. Om du kontaktar oss senare än 48 timmar från uthämtning har vi rätt att neka dig komplettering av din order.

 

ÅLDERSGRÄNS

För att genomföra en beställning måste du vara 18 år och myndig eller ha målsmans medgivande.

 

BETALNINGSMETOD

KORTBETALNING

Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD. Natural Hemp Life använder 3D secured som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp. Alla kortuppgifter krypteras och är aldrig synliga för Natural Hemp Life.

Apple Pay & Google pay

Betala med hjälp av ditt Apple Pay eller Google Pay med endast ett klick. Du behöver inte ange några som helst kortuppgifter och betalningen sker tryggt och säkert på uppdrag av PayU.

 

Ångerrätt

Som kund hos Natural Hemp Life har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har tagit emot din order. Vänligen kontakta oss genom att maila: [email protected] i förväg. Om du väljer att ångra ditt köp returnera varan till:

Natural Hemp Life
Pańska 5 / 26
00-124 Warszawa
Polen

För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når Natural Hemp Life oskadad.

Produkten skall returneras i originalförpackning och får inte vara använd. Ange om du önskar att byta varan, vill ha pengarna tillgodo eller ange ett konto där vi kan återbetala summan. Retur och byte förutsätter att varan är oanvänd och otvättad. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken. Packa därför förslagsvis din retur väl och använd dig av spårbar frakt.

OBS! Vid ångrat köp skall vår ångerblankett(PDF) bifogas.

 

Medicinsk ansvarsfriskrivning

Observera att våra produkter inte är avsedda för att diagnostisera, behandla eller bota sjukdomar. Innehållet som tillhandahålls genom webbplatsen (text, film, bild), samt länkar till andra sidor är enbart i informationssyfte. Materialet på hemsidan är inget substitut för medicinsk rådgivning. Genom att slutföra ett köp på hemsidan (www.naturalhemplife.se) är du införstådd med att ansvaret för att kontrollera laglighet och eventuella juridiska omständigheter vilar på dig som konsument.

 

Företagsuppgifter

Natural Hemp Life
NIP: 5252758153
Pańska 5 26
00-124 Warszawa
Polen

Köpet mellan nätbutiken och kund hänvisar till och regleras av polsk lag. Jurisdiktion och prestationsplats bestäms av lagstadgade bestämmelser.

[email protected]
www.naturalhemplife.se