ALLMÄNNA VILLKOR

Vårt kompromislösa mål är din fullständiga trygghet och sinnesro som kund. Genom att vara välinformerad om våra köpvillkor före ditt inköp, kan du göra affärer med oss i fullständig trygghet. Vi står alltid redo att svara på eventuella frågor eller bekymmer du må ha gällande våra regler eller produkter.

PRISER

Alla priser anges i svenska kronor (SEK).

 

FRAKT

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • 29 SEK PostNord – Varubrev 1:a-klass Hem. Leveranstid 1-2 arbetsdagar.
  • 49 SEK PostNord – MyPack Ombud. Leveranstid 1-2 arbetsdagar. Kräver legitimering vid ombud.
  • Fri frakt på köp över 500 SEK.
  • Leverans till övriga Europa
    189 SEK för leveranser inom Europa. Leveranstid 6-10 arbetsdagar.
 

LEVERANS OCH LEVERANSTIDER

Vi på Natural Hemp Life strävar efter att behandla alla beställningar så snabbt som möjligt och levererar paket under alla vardagar. Vi erbjuder spårbar leverans direkt till din brevlåda eller till ditt närmsta ombud, beroende på ditt val i kassan. 

När dina varor lämnar vårt lager skickar vi en avisering via e-post med ett spårningsnummer som gör det enkelt för dig att följa din försändelse hela vägen till slutdestinationen. På så sätt kan du ha full koll på när ditt paket kommer att levereras.

Så här fungerar våra leveranstider: Beställningar som görs med Postnord Varubrev eller MyPack från måndag till torsdag före klockan 12:00, med undantag för röda dagar, levereras normalt inom 2-3 dagar. Om du lägger din beställning på en fredag före klockan 12:00 kommer den att levereras på tisdag. Beställningar som görs efter klockan 12:00 på en fredag, lördag eller söndag kommer att skickas från vårt lager på följande måndag och levereras då vanligtvis på onsdag.

Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-3 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på faktorer som den totala mängden beställningar att behandla och eventuella omständigheter utanför vår kontroll, såsom förseningar från vår fabrik eller vår budfirma.

Observera att ditt paket skickas i samarbete med någon av våra 3PL-partners och kan därför komma från olika EU-länder. Avsändaren i Sverige är alltid Natural Hemp Life.

 

BETALNINGSMETODER

KORTBETALNING

Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD. Natural Hemp Life använder 3D secured som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp. Alla kortuppgifter krypteras och är aldrig synliga för Natural Hemp Life.

APPLE PAY & GOOGLE PAY

Betala med hjälp av ditt Apple Pay eller Google Pay med endast ett klick. Du behöver inte ange några som helst kortuppgifter och betalningen sker tryggt och säkert på uppdrag av PayU.

BILLWAVE FAKTURALÖSNING

Billwave fakturalösning låter dig betala din beställning inom 14/30 dagar (beroende på val i kassan). Vid köptillfället tas en kreditupplysning. Vänligen observera, Fakturan kan ENDAST betalas via kort.

 

ÄNDRING ELLER AVBESTÄLLNING AV ORDER

När du lägger en beställning hos oss påbörjar vi omedelbart att behandla din order för att säkerställa att du får dina varor så snabbt som bara möjligt. Det innebär att när en order har påbörjats, går den inte längre att ändra eller återkalla. Därför uppmanar vi att noggrant kontrollera din beställning innan du slutför ditt köp. 

Om du behöver göra några ändringar, se till att göra detta innan du slutför din beställning. På så sätt kan vi säkerställa att du får den bästa möjliga service och att din beställning hanteras så snabbt och smidigt som möjligt. Om du har frågor eller funderingar kring din beställning, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig.

 

FELLEVERERAD VARA

Skulle du mot förmodan få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock inom 14 dagar. Den fellevererad varan skall vara i oanvänt och oskadat skick. Innan du returnerar en defekt eller fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt.

Skulle vi ha missat att packa ned en vara som du har beställt måste du kontakta oss inom 48 timmar efter att du hämtat ut ditt paket. Om du kontaktar oss senare än 48 timmar från uthämtning har vi rätt att neka dig komplettering av din order.

 

ÅLDERSGRÄNS

För att säkerställa en ansvarsfull hantering av våra produkter så tillämpar vi strikt en åldersgräns på 18 år. Denna åldersgräns är viktig för att garantera att våra produkter används på ett ansvarsfullt sätt och av personer som respekterar deras natur. Detta även då man först får ingå köpavtal vid fyllda 18 år.

 

OUTLÖSTA FÖRSÄNDELSER

Vid utebliven uthämtning av försändelse debiteras kunden för tur och returfrakt samt en expeditionsavgift. Den totala summan som debiteras är 209 kr. Försändelser ligger normalt 14 dagar på uthämtningsstället innan det returneras till oss.

 

ÅNGERRÄTT

Som kund hos Natural Hemp Life har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har tagit emot din order. Vänligen kontakta oss genom att maila: kontakt@naturalhemplife.se i förväg. Om du väljer att ångra ditt köp returnera varan till:

Natural Hemp Life
Pańska 5 / 26
00-124 Warszawa
Polen

För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når Natural Hemp Life oskadad.

Produkten skall returneras i originalförpackning och får inte vara använd. Ange om du önskar att byta varan, vill ha pengarna tillgodo eller ange ett konto där vi kan återbetala summan. Retur och byte förutsätter att varan är oanvänd och otvättad. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken. Packa därför förslagsvis din retur väl och använd dig av spårbar frakt.

OBS! Vid ångrat köp skall vår ångerblankett(PDF) bifogas.

 

MEDICINSK ANSVARSFRISKRIVNING

Observera att våra produkter inte är avsedda för att diagnostisera, behandla eller bota sjukdomar. Innehållet som tillhandahålls genom webbplatsen (text, film, bild), samt länkar till andra sidor är enbart i informationssyfte. Materialet på hemsidan är inget substitut för medicinsk rådgivning. Genom att slutföra ett köp på hemsidan (www.naturalhemplife.se) är du införstådd med att ansvaret för att kontrollera laglighet och eventuella juridiska omständigheter vilar på dig som konsument.

 

KONTAKTA OSS

Vårt engagerade kundtjänstteam är här för att bygga starka relationer med alla våra kunder. Om du har frågor eller funderingar om våra produkter eller om hampa i allmänhet, är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Vi jobbar ständigt för att erbjuda kvalificerad och professionell service för att tillgodose dina behov, förväntningar och för att upprätthålla en öppen och positiv dialog med dig.

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

Natural Hemp Life
NIP: 5252758153

Pańska 5 26
00-124 Warszawa
Polen

Köpet mellan nätbutiken och kund hänvisar till och regleras av polsk lag. Jurisdiktion och prestationsplats bestäms av lagstadgade bestämmelser.

kontakt@naturalhemplife.se
www.naturalhemplife.se