FRAKT

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Inrikesleverans
    49 SEK för leveranser inom Sverige. Leveranstid 1-2 arbetsdagar.
  • Fri frakt på köp över 500 SEK.
  • Utrikesleverans
    49 SEK för leveranser inom Europa. Leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  • Fri frakt på köp över 700 SEK.

När din order är slutförd behandlas den direkt av kontoret och skickas samma dag eller dagen därpå. Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-2 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför Natural Hemp Life och dess budfirmas kontroll. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar bortom vår kontroll.

PRISER

Alla priser anges i svenska kronor (SEK).

OUTLÖSTA FÖRSÄNDELSER

Vid utebliven uthämtning av försändelse debiteras kunden för tur och returfrakt samt en expeditionsavgift. Den totala summan som debiteras är 300 kr. Försändelser ligger normalt 14 dagar på uthämtningsstället innan det returneras till oss.

ÄNDRING ELLER AVBESTÄLLNING AV ORDER

För att ändra eller avbeställa en order måste du kontakta oss så snart som möjligt efter lagd beställning, genom att ringa eller skicka ett e-post. Vi har 1-2 dagar på oss att skicka din order, så ändring eller avbeställning måste göras inom den tidsramen. Är ordern redan skickad har vi ej möjlighet att göra förändringar. Avbeställning på redan skickad order debiteras 190kr inklusive moms som är avgift för administration, hantering, material samt fraktkostnader.

FELLEVERERAD VARA

Skulle du mot förmodan få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock inom 14 dagar. Vi tar emot din felanmälan och skickar dig en för frankerad returblankett. Skicka tillbaka produkten i det skick som den mottogs med en felanmälan, så får du en felfri eller rätt vara skickad till dig. Den fellevererad varan skall vara i oanvänt och oskadat skick. Innan du returnerar en defekt eller fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt. Skulle vi ha missat att packa ned en vara som du har beställt måste du kontakta oss inom 48 timmar efter att du hämtat ut ditt paket. Om du kontaktar oss senare än 48 timmar från uthämtning har vi rätt att neka dig komplettering av din order.

ÅLDERSGRÄNS

För att genomföra en beställning måste du vara 18 år och myndig eller ha målsmans medgivande.

BETALNINGSMETOD

KORTBETALNING

Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD via världsledande Paypal. Natural Hemp Life använder 3D secured som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp. Alla kortuppgifter krypteras och är aldrig synliga för Natural Hemp Life.

FAKTURA

Få hem din beställning innan du betalar. Väljer du att betala mot faktura kan en kreditupplysning komma att tas för att säkerhetställa att beställaren även är mottagare. Att betala via faktura kostar ingenting.

SWISH BETALNING

Skicka totalsumman med Swish till nr: 070 789 59 58. Skriv ert ordernummer som ni får efter slutförd beställning i meddelanderutan i Swish. Betalning ska ske inom 24 timmar annars annulleras beställningen automatiskt.

Ångerrätt

Som kund hos Natural Hemp Life har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har tagit emot din order. Vänligen kontakta oss genom att maila: kontakt@naturalhemplife.se i förväg. Om du väljer att ångra ditt köp returnera varan till:

Natural Hemp Life
Pańska 5 26
00-124 Warszawa
Polen

Produkten skall returneras i orginaförpackning och får inte vara använd. Ange om du önskar att byta varan, vill ha pengarna tillgodo eller ange ett konto där vi kan återbetala summan. Retur och byte förutsätter att varan är oanvänd och otvättad. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken. Packa därför förslagsvis din retur väl och använd dig av spårbar frakt.

Företagsuppgifter

NIP: 5252536180
Pańska 5 26
00-124 Warszawa
Polen

Bank: ING Bank
IBAN: PL14105010251000009707291812
BIC: INGBPLPW

kontakt@naturalhemplife.se
www.naturalhemplife.se